Der er penge i fodbold - mange penge

 

Fodbold er et spil, der spilles med en bold, og efterhånden er det nok ikke nogen overraskelse at der er store summer og mange penge - og ikke lånte penge - i forboldverdenen.

Spillerne tjener utrolig mange penge, så stjernespillerne fra de store klubber behøver nok næppe ned i banken for at låne penge. Tænker heller ikke lige at Ronaldo har brug for at tage et hurtigt kviklån, eller et sms lån. Nej han tjener vel flere millioner om dagen - på både jobbet, men også mange indtægter fra reklamer, så her tænker jeg at kontanter nok ikke er noget problem.

Nogle gange kaldes det fodbold, fordi amerikanerne har et spil kaldet amerikansk fodbold, der er lidt ligesom rugby gået galt, og derfor er dette for at undgå forveksling mellem de to spil, men fodbold er den sande spil i verden med flest mennesker, der spiller den de fleste fans og de fleste penge nu i det i forhold til nogen anden sport.

Hvis du kan lide fodbold, så har du helt sikkert hørt om David Beckham, og han er nok den mest berømte af alle fodboldspillere i verden - og en af de spillere det tjener mange kolde kontanter og sammen med sin kone Victoria Beckham er han en del af de få internationale sportslige par i verden (hun var med i popgruppen Spice Girls). Var der ikke også en af pigerne i gruppen der hedder noget med Bank ? - altså ikke en der får bank, men det er hendes efternavn.