Kamp mod Stenløse

 

2. Påskedag og anden modstander i påskeprogrammet. BK Skjold tager hjemme i mod rækkens nummer otte RKI
Det er den første rigtige prøvelse med de øverste hold i 2. division Øst, hvilket gør opgøret ganske interessant i forhold til Skjolds styrke. Men efter fem sejre i træk må Skjold-spillerne bugne af troen på egne evner og det koncept de har benyttet i forårets kampe, så hvorfor ikke bare nappe sejr nummer seks?!
Stenløse er som sagt det første hold fra den øverste halvdel, som krydser klinger med Skjold i forårssæsonen. Holdet har fået en meget blandet start på foråret, da man i de første fem runder har spillet tre uafgjort, tabt en og vundet en kamp. Ikke en helt optimal start for holdet, som er kendt for at drille de store og snuble mod de små. Og man er netop snublet mod et par af de små, da man kun har formået af få uafgjort mod Værløse og Avarta.
Anderledes ser det jo ud for Skjold, som har hentet fem sejre i fem kampe, hvilket gør dem til det bedste hold i foråret indtil videre. Og nu er det Stenløses tur til at få kastet grus i maskineriet af Skjold.
Drengene fra Østerbro skal dog ikke forvent at komme sovende til sejren, da Stenløse råder over et par giftige herrer.
I Thomas Wagner har Stenløse en af 2. division Øst farligste angriber, hvilket hans placering som delt topscorer i rækken også bevidner. Ham skal Skjolds forsvar virkelig passe godt på. Derudover bør man også holde et vågent øje med Christian L. Brøndum, som har vist gode takter i foråret.
 
Det er Skjolds første prøvelse med et hold fra den øverste del af tabellen. Kampen er af stor vigtighed for begge hold, da vinderen af opgøret får lagt afstand til midterfeltet og kontakt med toppen. Og det er to lige hold, som tørner sammen på Tingbjerg Idrætspark. Kun målscoren skiller de to holds placeringer.
 
De seneste opgør mellem de to klubber har da også vist sig at være meget tætte. Således er to ud af de seneste fire kampe mellem de to hold endt uafgjort. I efteråret spillede holdene 1-1 i Stenløse. De to sidste kampe er fordelt med en sejr til hvert hold, hvor Stenløses er den mest friske, da holdet i april sidste år hentede en 1-0 sejr på Østerbro Stadion.
 
Den enlige målscorer fra 2-0 sejren over Værløse, Morten K. Nielsen, forventer også en tæt kamp mod Stenløse, men mener samtidig, at hjemmeholdet har marginalerne og troen på deres side. Det vil i sidste ende give dem de tre point på mandag.
Kom til Tingbjerg Idrætspark på mandag 2. Påskedag og se BK Skjold jagte sejr nummer seks i træk og dermed for alvor få kontakt med de øverste i 2. division Øst.
Dagens påskeæg kommer fra Danske Spil, som giver 1,70 ved en sejr til Skjold! Og lad da bare rækken af sejre fortsætte på mandag. 
 
Forza Skjold